Dierenartsenpraktijk Vries 0592 - 54 12 16

De praktijk

De praktijk van uw dierenarts in Vries

De praktijk

De praktijk van uw dierenarts in Vries

Kleine pootjes en grote pootjes zetten een stap in onze kliniek. Dierenartsenpraktijk Vries heeft een moderne praktijk aan de Asserstraat in Vries. We zijn goed bereikbaar en ook parkeren is geen probleem. 

  • In onze kliniek
  • Kom langs met uw dier
  • Op spreekuur (uitsluitend op afspraak)
  • Stagiaires
  • Wij werken samen

In onze kliniek

Operatiekamer

Voor het uitvoeren van verschillende operaties hebben wij een modern ingerichte operatiekamer. Tijdens operaties bewaken we de narcose met geautomatiseerde apparatuur, zodat uw dier niets van de operatie merkt.

Gasnarcose en bewakingsapparatuur

Met geautomatiseerde bewakingsapparatuur (ECG, capnograaf, pulse-oxymeter) kunnen wij uw dier onder narcose nauwkeurig in de gaten houden.

Digitale röntgenapparatuur

Röntgenfoto’s maken we met een digitaal röntgenapparaat. We kunnen de foto’s die gemaakt zijn, direct beoordelen. Indien nodig, kunnen we ze eenvoudig doorsturen naar een specialist.

Apotheek

Voor de verschillende diersoorten, hebben wij een uitgebreide apotheek in onze praktijk.

Tandheelkundige behandelunit

Het gebit van uw dier behandelen we met behulp een tandheelkundig apparaat dat vergelijkbaar is met de apparatuur die uw tandarts gebruikt, zoals boortjes en andere hulpmiddelen.

Dentale of tandheelkundige röntgen

Voor het maken van röntgenfoto’s van gebitselementen is er speciale apparatuur aanwezig.

Eigen laboratorium

In ons eigen laboratorium voeren wij urine- en ontlastingsonderzoek uit.

Opnameruimte

Soms is het nodig dat uw huisdier ter observatie en behandeling een poosje bij ons blijft. In de opnameruimte verblijft uw dier, na bijvoorbeeld een operatie, om lekker uit te slapen terwijl wij hem of haar goed in de gaten kunnen houden.

Zuurstofkooi voor kleine dieren

Voor de opvang van kleine en pasgeboren dieren hebben wij een verwarmde zuurstofkooi.

Kom langs met uw dier

Balie

Onze praktijk is van maandag t/m vrijdag geopend van 8:00 - 17:00 uur (tussen 12:00 en 13:00 uur zijn wij gesloten). In onze praktijk kunt u tijdens openingstijden terecht voor al uw vragen, het wegen van uw huisdier en voor het afhalen van medicijnen, voeding en andere producten.

Behandeling

Voor de behandeling van uw huisdier kunt u een afspraak maken om langs te komen in de praktijk. De dierenarts is tot 17:00 uur aanwezig.

Telefoon

U kunt de praktijk van maandag t/m vrijdag van 8:00 - 17:00 uur (tussen 12:00 en 13:00 uur zijn wij gesloten) bereiken via 0592 - 54 12 16. Na 17:00 uur en in het weekend wordt u doorverbonden met de dienstdoende dierenarts.

Op spreekuur (uitsluitend op afspraak)

Maandag 09:15 - 16:30 uur
Dinsdag 09:15 - 16:30 uur
Woensdag 09:15 - 16:30 uur
Donderdag 09:15 - 16:30 uur
Vrijdag 09:15 - 16:30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Stagiaires

DAP Vries is erkend leerbedrijf voor de opleiding Dierenartsassistent Paraveterinair (mbo niveau 4). In verband met onvoldoende ruimte en tijd kunnen wij momenteel helaas geen stageplekken aanbieden.

Wij werken samen

Het kan gebeuren dat uw huisdier zorg nodig heeft die wij in onze praktijk niet kunnen bieden. Wij werken samen met 1e lijn omliggende praktijken. 

Ook werken we samen met verschillende specialistische praktijken, zoals het verwijscentrum voor gezelschapsdieren De Tweede Lijn, Diergeneeskundig Centrum Hopmans en de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren in Utrecht.

Als u ons ’s avonds of in het weekend belt, wordt u automatisch doorverbonden met de dienstdoende dierenarts.