• Bel ons0592 - 54 12 16

Paard

Onze diensten en tarieven

Paard

Onze diensten en tarieven

  • Vaccinatie
  • Castratie
  • Wormonderzoek

Vaccinatie

Wij adviseren om uw paard jaarlijks te vaccineren. De vaccinatie geeft bescherming tegen influenza en tetanus. Overige vaccinaties zijn afhankelijk van de situatie. Sportorganisaties hanteren ook regels omtrent de vaccinatie. Graag geven wij u een advies rekening houdend met de leeftijd, de omgeving en de voorgaande vaccinaties.

De prijs van een vaccinatie bestaat uit een visite plus de kosten van de vaccinatie. U kunt uw paard ook aan de praktijk laten vaccineren.

Visite €40,56
Vaccinatie influenza en tetanus €28,60
Vaccinatie influenza en tetanus aan de praktijk €44,20
Vaccinatie tweede en volgend paard aan de praktijk €28,60

 

Castratie

Omdat onder andere het ras en het gewicht een rol spelen in het kiezen van de methode is iedere castratie anders. U kunt alvast een afspraak maken dan belt onze paardendierenarts u graag terug om te bespreken wat voor uw paard het beste is en wat uw wensen zijn. Belangrijk is bijvoorbeeld of uw paard al gevaccineerd is en of de castratie staand of liggend gebeurt. 

Wormonderzoek

Voor het geven van een gericht ontwormingsadvies is het verstandig om in het voorjaar en de zomer het mest van u paard te laten controleren op wormeieren. Dit is mogelijk bij ons in de praktijk op dinsdag- en vrijdagochtend. Wij vragen u om van tevoren contact op te nemen, zodat wij dit onderzoek in kunnen plannen. 

Mestonderzoek per paard €21,95
Mengmonster, maximaal 3 paarden €21,95

 

Terug naar Diensten & tarieven